2013-01-16, 18:12:52
Sponsor Bąbelkowy Skrzaci Szampan

Trudne sprawy [Do 28 stycznia]
|
2013-01-16, 18:12:52
Sponsor Bąbelkowy Skrzaci Szampan
![]() Quote:
2013-01-16, 20:29:40
Łap sponsora, kolejna marzanna do kolekcji dla zwycięzcy
![]()
2013-01-16, 21:31:36
Dam 500k
![]()
Chuck Norisek:
Jeżeli nie będziesz nadążał z plusami to będe czasem pomagał -Biore udział , ale praca za ładna nie będzie wyglądała tak jak to zrobił kolega [Vi Veigar] ale tu liczy się Historyjka a nie wygląd tak ? ... Poniewarz jak (Tak) To biore udział ![]()
2013-01-17, 09:33:17
A to niby czemu ci się wygląd mojej pracy nie podoba ?
2013-01-17, 09:34:32
uważnie i ze zrozumieniem przeczytaj... (nie umiem zrobić takiej ładnej pracy jak twoja)
2013-01-17, 09:43:40
Aha sorki źle przeczytałem dziekuję .
![]()
I teraz pytanie do Chucka Noriska:
czy za napisane prace też dawać + ? Oto moja wymyśona historyjka : W Łodzi w pewnej miejscowości żyje sobie rodzinka Staszewskich, są w niej Oliwia, starszy brat Łukasz, i rodzice Anna i Maciej Sztaszewscy. Więc pewnego słonecznego dnia o godzinie 7.24 Oliwia szykowała lekcje żeby się nie spóźnić, a miała z tym dosyć duże problemy. W drodze do szkoły napotkała biedaka który prośił o 50 groszy do swojej sakwy, gdyż Oliwka była bardzo Chojna , powiedziała biedakowi żeby zamknął oczy, po zamknięciu oczu dziewczynka wrzuciła biedakowi10 złotych i uciekła żeby nie błagał o więcej. W domu po wyjściu obydwojga dzieci sytuacja bardzo się zmienia, mąż idzie do pracy ,gdyż jego żona wchodzi na striptizersie strony w Internecie i zamawia sobie chłopaka ,po przyjściu chłopaka w samych bokserkach i w płaszczu Żona Macieja od razu kazała nam wyjść z kamerami, po dwuch godzinach mąż przychodzi do domu szybciej niż zawsze ponieważ mieli awarię prądu w pracy i wszyscy zostali zwolnieni, mąż zastaje żone z chłopakiem 19-nasto latkiem całkiem nagim , mąż od razu dzwoni gdzieś gdzie się da jak najszybciej wziąć rozwód .Żona się nie zgadza daje w twarz mężowi, po czym Maciej oddaje i nie znosi wstrętu do kobiety która była jego Żoną. Po paru dniach do kobiety przychodzi list z wezwaniem do sądu oraz z prośbą o rozwód. Po paru dniach żona rozmyśla i zgadza się na to, dzień później rozprawa się odbywa z powodzeniem, Żona musi oddać 150.000 zł ponieważ tyle przez całe swoje życie wydała na chłopców, była Żona się zgadza i prosi o wybaczenie męża lecz on odmawia (…)4 tygodnie później dzieci gdy sprzątały znalazły puste paczki con****w i obrzydziły się bardzo tym, i pomyśleli że mamie zrobią pśikusa i gdy mama miała innego kochanka wyrzuciłi te con***y przez okno do mamy kochanka (…) wszystko dobrze się skończyło a , Staszewscy wykupili nowy dom za 150.000zł. Dziękuje za przeczytanie ( nie miałem co wymyśleć ![]()
2013-01-17, 11:06:04
ok i jest git
|
« Next Oldest | Next Newest »
|